Evrim teorisi gibi Allah'ın -haşa- inkar edilmesine zemin hazırlayan sahte ideolojilerle insanlar zehirleniyor, ümitsizliğe ve yeğise sürükleniyor. Hayatta kalmak için çıkarcılığın ve bencilliğin gerekliliği üzerine kurulan bu sahte ideoloji sonucunda da insanlar yardımlaşma ve dayanışmadan uzak bir hayat yaşıyor. Bunun sonucunda oluşan ekonomik krizler neticesinde de insanlar bunalıma girerek intihara meyilli hale geliyor. Buna karşılık yapılması gereken şey Allah'ın varlığı ve birliğinin anlatılması, Kuran ahlakının öğretilmesi ve insanların birbirine Allah rızası için yardımlaşmasını sağlamakken, insanların daha kolay intihar etmesi için ürünler geliştiriliyor. Bu durum deccali sistemin ne kadar acımasız ve şeytani olduğunu açıkça gösteriyor.

Haber:

2017 yılında tanıtılan ‘Sarco’ adlı intihar kapsülünün gelecek yıl İsviçre’de kullanıma başlayabileceği belirtildi. Kullanan kişiye oldukça rahat bir ölüm sunduğu iddia edilen 3D baskılı intihar kapsülünün İsviçre yasalarına göre kullanımının uygun olduğu belirtilirken, yasal destekli intihar kliniklerinde kullanılacağı aktarıldı.

Bu durumun, ötenazi yanlısı Exit International grubunun kurucusu Nitschke'nin 'yardımlı ölüm' şekline olan ihtiyacı da ortadan kaldıracağı vurgulandı.



Nitschke, İsviçreli hukuk akademisyeni Daniel Hürlimann tarafından yürütülen ve Exit International tarafından yaptırılan bir incelemenin, Sarco'nun tıbbi ürünler, narkotikler, tehlikeli kimyasallar veya silahlarla ilgili herhangi bir düzenlemeyi ihlal etmediğini söyledi.

İncelemede, 'Sarco' aracılığıyla birinin ihtiharına yardım etmek Ceza Kanununa göre suç teşkil etmeyeceği de belirtildi.



Nitschke, Sarco'nun bir ötenazi kliniğinde veya tek başına kullanmasının İsviçre hukuku açısından sorun olmayacağını aktardı.

Organizasyon, Sarco'yu gelecek yılın başlarında İsviçre'deki kullanıcılara sunmayı hedefliyor.



SARCO NEDİR?

Sarco kapsülü sadece içeriden çalıştırılabiliyor. Kullanıcılar, bir hipoksi (oksijen yetmezliği) durumuna ve ölüme neden olan nitrojen gazını serbest bırakmak için bir düğmeye basarak, göz kırpabiliyor ve hareket edebiliyor.

Kapsülü kullanan kişi 10 dakika içinde hayatını kaybediyor.

Exit International, Sarco'yu satışa sunmayı planlamıyor, bunun yerine tasarımı 3D basarak, insanlara dağıtmayı ve aynı zamanda İsviçre'deki yardımlı intihar klinikleriyle çalışmayı tercih ediyor.

'İSVİÇRE DIŞINDA KULLANIMI MÜMKÜN DEĞİL'

Nitschke konuya ilişkin, "Ürettiğimiz bir makinenin İsviçre dışındaki ülkelerde yasal kullanımı mümkün değil" dedi.

Kuruluşun web sitesindeki bilgilerde Exit International, Sarco'nun planlarının 50 yaşın altındaki hiç kimseye vermeyeceğini ve kapsüle erişimin sınırlı olacağını vurguluyor.

Yorum Yap

Daha yeni Daha eski